Mit hőszigeteljünk és hogyan?

Kevesebb hő veszteség, energia megtakarítás felsőfokon.

Szeretné, hogy lakásában minél kevesebb legyen a hő veszteség, ne kellje többet fizetnie a fűtésért, mégse dideregjen? Nem tudja, mi tévő legyen, nem tud eligazodni a hőszigetelési technikák széles palettáján? Válasszon minket. Segítünk!

Oldalunkon mindent megtalál, amit tudni érdemes a hőenergia megtartásával, a hőszigeteléssel kapcsolatban. Választhat az önnek legmegfelelőbb technikai eljárások közül.

Fogja meg a meleget! Ne engedje kiszökni, sem a falakon, sem a tetőn keresztül.  Ha már próbálkozott, de nem járt sikerrel, utólagos kiegészítő szigetelő megoldásra is van lehetőség.

Első lépésre szigetelje falait!

Legyen körültekintő, amikor hőszigetelés technikát, hozzá anyagot, és szaktudást vásárol. Az anyag legyen, ebben a témában szóba jöhető, minden paraméternek megfelelő minőségi anyag, ami bírja az idő múlását, jól funkcionál, tartós, esztétikus, jól szellőző, egészségre nem ártalmas, nem tűz és balesetveszélyes. Már a műemlék jellegű házak számára is kínálunk speciális, személyre szabott egyedi megoldásokat, hogy a lakásában minden időben jól érezze magát.

A tetőn is szökik a meleg!

A fizika törvényét betartva a legtöbb meleg felfelé a tetőn keresztül távozik. Itt is hangsúlyt kap a minőség és a szaktudás. A kiváló minőségű szigetelés előnye, hogy nem csak benn tartja a meleget, de kizárja a külső zavaró hangokat, zajokat.

Amikor csak belső szigetelés lehet a megoldás.

Belső oldali szigetelésnél a hagyományos szigetelő anyagok szóba sem jöhetnek.

Itt vékony, speciális, egyedi tulajdonságokkal bíró anyagot válasszon, ami megakadályozza a páralecsapódást, és annak következményét a penészedést, ami nem csak esztétikailag kellemetlen.

Hogy a padlón keresztül se támadjon a hideg.

A padló és lábazat szigetelésénél a hideg kizárása mellett legfontosabb szempont, hogy ellenálljon a mechanikai hatásoknak. Mivel a szigetelés a padló alá kerül beépítésre, a kiváló minőség mellett fontos a lépésállóság, hogy ugyanolyan tartós legyen, mint a burkolat.

Mindent egybevetve.

A jól megválasztott, személyre szabott, technikai megoldás, a kiváló minőségű szigetelő anyag, a szakszerűen végzett munka hamar megtérül, mivel az energia árak folyamatosan emelkednek. Hosszútávon pedig igencsak pénztárca kímélő, jó befektetés. Nem is beszélve, arról, hogy otthona meghitt, barátságos, bensőséges, kellemes klímájú lesz.

 

8